Om os

Hos Lenes Blomster har vi alt fra krydderier, vaser og blomster, til ting og sager indenfor interiør. Vi bringer gerne blomster ud til Skjern og omegnen, dog skal ordren senest være lagt på vores hjemmeside kl. 14, for modtagelse samme dag. 

Vi går meget op i at følge nutidens trends, men vi udfordre også gerne os selv i forhold til vores kreativitet. Hos Lenes Blomster er vi imødekommende og hjælper gerne til med ideer og forslag til blomsterbuketter. 
I vores butik, Bredgade 46B - 6900 Skjern, har vi et stort udvalg af blomster, krydderier, hudpleje, smykker og mange andre ting. Vi har rigtig meget at byde på og er helt klart en butik, der er hver at besøge i Skjern. 

Her på Lenes Blomsters side er det muligt at købe blomsterbuketter, dekorationer, planter og chokolade - vi har alt fra bryllupsbuketter til fødselsdagsbuketter. Vi har blomster til alle begivenheder og stunder. 

Kom gerne ind i butik eller ring til os og få en snak, hvis de skulle have brug for råd og vejledning til en gave eller en buket.

Vi rådgiver dig på bedste mulige måde og sørger for at vores kunder er tilfredse.